Вие сте тук
Начало > АРТ > Театър > ПРИЯТЕЛИ СПАСЯВАТ ЯВОР БАХАРОВ ОТ МИЗЕРИЯ

ПРИЯТЕЛИ СПАСЯВАТ ЯВОР БАХАРОВ ОТ МИЗЕРИЯ

Явор Бахаров напоследък няма много късмет с парите и работата, но за сметка на това има добри приятели, които не го оставят да потъне в мизерия. Преди няколко седмици те за пореден път му подали ръка и благодарение на това актьорът се уреди не само с професионален ангажимент, но и с цяло турне в САЩ и Канада.

По-малкият брат на Захари Бахаров влиза в хитовата постановка „Агенти“, в която са всички актьори от „Под прикритие“. Изключение от това правило не прави дори режисьорът – Владо Пенев, който изпълняваше главната роля на инспектор Попов, научи Secret.bg.

От създаването на спектакъла преди три театрални сезона до днес в актьорския състав са правени много промени, но когато някой напусне, мястото му задължително се заема от човек, който е работил в крими поредицата. Именно така и Бахаров е влязъл в вътре.

ЯВОР БАХАРОВ СЕ ОТДАДЕ НА ПЕДАЛИТЕ

Той сменя по-възрастния си колега Пламен Манасиев. Актьорът е на щат в театър „София“ и няма как представленията му там да паднат от програмата, за да може да пътува отвъд Океана, пише седмичник. Именно заради това малкият Бахаров е включен в постановката, но само за турнето.

Благодарение на този ангажимент, Явор ще се уреди едновременно с хонорари, командировъчни и безплатна екскурзия в САЩ и Канада. В „Агенти“ участва и най-добрият му приятел – Бойко Кръстанов, чиято роля пък е постоянна.

Top