Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО – 20 ТАЙНИ НА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО – 20 ТАЙНИ НА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

Не е задължително пеперудите в стомаха ти да отлетят в небитието след три години. Ти можеш не само да задържиш любовта, но и да я направиш още по-красива. Ние знаем тайната на успеха.

1. Не подценявай силата на въпроса „Как прекара деня си?“

Макар да изглежда незначителен, той е от огромна важност. Нека твоят любим разбере за върховете и спадовете в деня ти, а ти на свой ред го попитай за неговите. Така ще задълбочите връзката помежду ви.

2. Караниците са нормални, но те не бива да водят до раздяла.

Може да си му бясна и да искаш да го разкъсаш на парчета. Но това не означава, че връзката ви трябва да приключи безславно. Двойките, които остават заедно знаят, че връзката им е по-силна от един конфликт.

3. Осъзнаваш, че връзката изисква от теб някои отговорности.

Може би не искаш да правиш всичко, което се харесва на партньора ти: срещи с неговите приятели или ходене по корпоративни партита. Но в края на деня той е щастлив и ще ти отговори със същото, когато го помолиш.

4. Но не прекалявай.

Комуникирай с приятеля си. Задълженията, които той ти налага, а на теб са ти изключително неприятни трябва да бъдат обсъждани час по-скоро. Насърчавай го той също да ти казва, когато не желае да прави неща, за които си го помолила.

5. Малките изненади – искриците, разпалващи желанието.

Той обожава шоколадов сладолед? Купи му една кутия, когато отиваш до магазина. Този наглед малък жест ще му покаже, че мислиш за него, дори натоварена с тривиалните си задължения.

ЕТО КАК ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

6. Не е нужно да имате много общи приятели и не сте задължени да харесвате различните си компании.

Съвсем в реда на нещата е той да не иска винаги да излиза с теб и приятелките ти, както е и нормално ти да не желаеш винаги да се забавляваш в компанията на неговите.

7. Целувките при посрещане и изпращане са важни.

Те показват, че се радвате при среща и ще си липсвате при раздяла. Дори да тръгваш по-рано от него за работа, целуни го докато спи. Или нека той те изпрати до летището, когато отиваш в командировка.

8. Понякога е необходимо да отмените ангажименти, за да прекарате време един с друг.

Ако заради служебните си отговорности почти нямате време да се виждате, нормално е да откажете приятелските такива и да останете за един ден само двамата. Няма нужда да се извинявате за решението си.

9. Третирай семейството му все едно е твое.

Обаждай се от време на време на майка му или сестра му. Нека и той прави същото за твоите роднини. Ходете им на гости и проявявайте уважението си към тях. Подобно отношение с роднините се отразява добре както на теб, така и на партньора ти.

ЕТО КАК ДА ОРГАНИЗИРАШ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР С МАЛКО ПАРИ

10. Казвайте си „Обичам те“, без значение от колко години са заедно.

Тези три думи никога не остаряват и не стават излишни.

11. Грижете се един за друг, когато сте болни.

Свари му супа и му донеси лекарства от аптеката. Когато ти се разболееш, ще можеш да разчиташ на същата загриженост от негова страна.

12. Не се подигравайте един на друг пред приятели.

Винаги си мисли – каква информация той е готов да сподели за себе си пред другите и каква би предпочел да спести. Не го представяй в лоша светлина, дори пред приятели.

13. Когато един от двама ви е много натоварен в офиса, другият трябва да поеме домакинските задължения.

14. Ако злословят против любимия ти, застъпи се за него.

Дори в думите на враговете ти да има частица истина, ти трябва да заемеш позиция на най-лоялен защитник на партньора си.

15. Опитвай се да не закъсняваш.

Толкова много кавги биха могли да бъдат избегнати, ако не закъснявахте за срещите си. Проявявай уважение към времето на другия. Започни да се гримираш 20 минути по-рано от планираното и реши какво ще облечеш предишния ден. Да, имай вариант и за дъждовно време. И не забравяй да си оправиш чантата още от вечерта.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТЕЗИ ЗАБАВНИ ФАКТИ ЗА ФЛИРТА

16. Информирайте се за плановете си.

Планираш да излезеш с приятели на кафе след работа? Но кажи на приятеля си къде отивате и колко ще се бавиш. Не, не става въпрос да му искаш разрешение дали да излезеш.Отново, това говори за уважението ти към него – той също може да иска да си направи собствени планове за остатъка от деня, а и не заслужава да си гризе пръстите от притеснение защо се бавиш и не се обаждаш.

17. Винаги си вдигайте телефона и отговаряйте на съобщенията.

При екстремни случаи – само се обади набързо да кажеш, че си окей.

18. Опитайте се да не се карате, когато сте на почивка.

Не позволявайте луксозният хотел, който сте резервирали с такова старание да се превърне в черната дупка, погълнала връзката ви. Забравила си да опаковаш джапанките и любимата му хавайска риза? Превърнете го в повод за смях, не за скандали. На почивка сте все пак, не на бойно поле!

19. Организирайте си спонтанни вечери.

Вземи му връхната дреха и го подкани да излезете на кафе. Разхождайте се хванати за ръка из парка. Правете секс, който не сте планирали. Спонтанните моменти, които ви носят радост са важни градивни елементи на връзката.

20. Просто се обичайте.

Тук няма нужда от коментар. Любовта, както казват, винаги побеждава.

11 СИГНАЛА, ЧЕ НАМЕРЕНИЯТА МУ КЪМ ТЕБ НЕ СА СЕРИОЗНИ

източник: cosmopolitan.bg

Top