Вие сте тук
Начало > Любопитно > 3 ПРИЗНАКА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ НА ПАРТНЬОРА

3 ПРИЗНАКА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ НА ПАРТНЬОРА

Доверието толкова ценно и вече такава рядкост, че има потенциал да бъде вписано в Червената книга.

Всеизвестен факт е, че хората стават все по-недоверчиви. Това се забелязва всеки ден – в градския транспорт, в супермаркета, в разрушени връзки и пр.

Бай Ганьо, който бил неизменно до дисагите си се завръща…а може би никога не си е отивал. С покритие ли е цялото това недоверие?

А кои са 3-те причини, поради които трябва да се съмняваме в половинката или в приятел?

1. Когато отсрещния няма желание за нещо, той измисля куп причини, а когато ги оспорите, измисля още и още

Това е очевиден знак, че той лъже и определено недоверието ви към него би било с покритие. В такъв случай никога не можете да бъдете сигурни дали този човек няма да ви излъже в друг момент, който е по-значим. Винаги имайте едно на ум с такъв тип хора. Те имат неосъзнат (в лош случай) навик да лъжат и това трудно се изкоренява от съзнанието.

2. Гледайте отсрещния в очите, когато се съмнявате, че може би ви лъже

Когато човек казва нещо противоположно на истината, той ще отбягва погледът ви. Това е естествена реакция и се поражда от срам, че изрича лъжа и от притеснение, че бихте разбрали нещо, което на него не му се иска. Все пак очите говорят повече от всичко.

3. Някой увърта, говори много, но неясни неща, той лъже

И определено го прави с цел да ви обърка и да не се вслушате в дълбочина в това, което казва. Не се поддавайте. Покажете, че сте силно заинтересовани от това, което е човекът е намислил да сподели с вас…дали истина или лъжа не се знае. Доверявайте се, когато има покритие, но не бъдете наивни и не позволявайте на околните да си играят с доверието ви.

Източник: teenproblem.net

Top