Вие сте тук
Начало > Любопитно > 5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВИ КРЪШКА

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВИ КРЪШКА

Изневярата не е само мъжки патент, но истината е, че господата по-често кръшкат. Как да разберете, че мъжът ви си има любовница? Отговор на този въпрос дава Наталия Кобилкина в рубриката й „Доктор Ко“. Тя като изброява пет признака, издаващи мъжката изневяра:

Започва да критикува жената до себе си – Критиките може да са насочени както към външността, така и към нейния характер или поведение. Ако мъжът нарича жената до себе си „скучна“, това е почти сигурен знак, че той е открил друга, която да го забавлява.

Непрекъснато е изморен – Работните му дни станат по-дълги, ако командировките зачестяват, а разходите му се увеличават. Ако мъжът няма желание за секс, винаги е изморен, засипан от твърде много работа и няма абсолютно никакво време за жената до себе си, това също е ясен признак за изневя.

Изненадващо започва да ходи на фитнес – Той винаги е имал добро мнение за закръгленото си коремче и няколкото килограма в повече никога не са го притеснявали, а ето че изведнъж започва да тренира три пъти седмично. Същото важи и за рязката смяна на стила, парфюма или прическата.

Иска нещо различно – Ако мъжът започне да говори за нови неща, които трябва да опита, и нови пътешествия, на които иска да отиде (незнайно защо сам), тук също най-вероятно става дума за изневяра.

Крие телефона си – Мобилният телефон винаги е с него – дори в банята и тоалетната. Не го изпуска от поглед. Същото важи и за компютъра, на който внезапно е сменена паролата.

Top