Вие сте тук
Начало > Любопитно > АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 11 НЕЩА, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЛЮБИ

АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 11 НЕЩА, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЛЮБИ

Вие имате връзка с човек, който обичате и искате нещата да се получат и да вървят напред, но усещате, че нещо не е наред? Вероятно вашият приятел казва, че държи на вас, но същевременно има дистанция в отношенията ви, която определено не създавате вие?

Ако той прави тези 11 неща, значи не държи на вас и не вижда бъдеще в отношенията ви:

1. Той не бърза да ви отговори

Ако ви се случва често да вижда съобщенията ви, но да не получавате отговор веднага, значи просто не сте приоритет за него.

Той знае, че вие знаете, че вече е прочел съобщението, но това не го притеснява. Или пък често не вдига телефона си, а след това не винаги връща позвъняването.

Явно вашият човек ще ви потърси, когато е напълно свободен или още по-лошо – няма какво друго да прави..

2. Той ви крие от семейството и приятелите

Ако вашият партньор не държи да ви запознае с близките хора около себе си или дори избягва да ви среща с тях, значи няма сериозни намерения. Той би искал и вие да се сближите с тях, ако има общи планове за двама ви.

3. Избягва връзка в социалните мрежи

Ако той опитва да скрие връзката ви и изобщо отношенията с вас в социалните мрежи, значи предпочита те да останат в тайна.

Вероятно той не желае да смени ергенския статус и дори избягва да качва ваши общи снимки? Той просто не е влюбен.

4. Той ви е казвал, че не достатъчно добър за вас

Помислете дали не се е случвало някога в момент на откровение вашият партньор ей така между другото да сподели, че не е достатъчно добър или пък нещата между вас не се получават.

Понякога в желанието си да виждаме нещата така, както ни се иска, ние пропускаме много важни моменти – моментите, когато чуваме истината.

ЕТО ЗАЩО ДНЕШНИТЕ МЛАДИ ГО ПРАВЯТ ВСЕ ПО-РЯДКО

5. Той не иска да идва у вас

Без значение с кого живеете не би трябвало той винаги да си намира извинения за идването му у вас. Вероятно вашият човек не иска да се разкарва или просто не желае някога да се запознава или сближава с вашите родители.

6. Не ви представя като негово гадже

Вие излизате заедно и все пак срещате негови познати или приятели, но той просто казва името ви или обяснява, че вие сте “една негова приятелка“.

Това означава, че не иска да ви дава напразни надежди и избягва оповестяването на вашите интимни отношения.

7. Той не спазва обещанията си

Вие никога не можете да очаквате, че нещата, които той говори ще се случат наистина. Казва ви, че ще отидете на кино, а после го отлага.

Казва ви, че ще се видите довечера, а не идва.. Това означава, че са се появили по-интересни планове или просто не му е до вас!

ЕТО ЗАЩО МЪЖЕТЕ НЕ ИЗПИТВАТ ВИНА СЛЕД СЛУЧАЙНА ЗАБИВКА

8. Той изчезва с дни

Ако той внезапно изчезва и не вдига телефона си с дни, значи просто не ви обича. Вие не знаете какво е правил през това време и обикновено изобщо не научавате.

Освен това все си задавате въпроса как така той изобщо не се интересува дали сте добре?

Той изчезва така, защото не му е до вас или иска да се порадва на вниманието, което ще получи, когато започнете да го търсите отново.

9. Той винаги пие, когато сте заедно

Ако той вече е подпийнал преди вашата среща или задължително пие, когато сте заедно, значи изобщо не се тревожи как ще се представи.

Той не се притеснява най-редовно да демонстрира пиянските си възможности, защото не го е грижа дали ще ви нарани или разочарова.

10. Той не ви гледа в очите

Ако той избягва зрителен контакт, когато опитвате да му говорите сериозни неща или когато правите секс, значи не е влюбен във вас.

11. Той има нулев интерес към запознанства с вашите приятели

Вие често го каните да излиза с вашите дружки или поне да се запознаят, но той все си намира разни оправдания? Както не желае вие да се сближавате с неговите хора, така и той не иска да се сближава с вашите.

ВАЖНО! ТЕЗИ НЕЩА ВРЕДЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ИЗНЕВЯРАТА

източник: teenproblem.net, снимка: instagram

Top