Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК ДА ОРГАНИЗИРАШ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР С МАЛКО ПАРИ

ЕТО КАК ДА ОРГАНИЗИРАШ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР С МАЛКО ПАРИ

Романтичните вечери са нещо прекрасно. Това са спомени, които остават за цял живот и е хубаво да прекарваш така времето си с гаджето. Проблемът е, че повечето тийнейджъри нямат пари и разполагат с много ограничен бюджет. Истина е, че за повечето млади хора кино и вечеря в ресторант са нещо, което трудно могат да си позволят. Затова сега ще ти дадем някои много по-евтини идеи.

Звездна гледка. Природата е наистина красива, а когато я съчетаеш с любовта и булото на нощта, вече става наистина романтично. Може да намериш готино местенце в града или в близост до него. Важно е предварително да погледнеш прогнозата за времето и да намериш най-подходящото място. След това остава само да поканиш любимия човек и да се наслаждавате на луната и звездите.

Бордови игри. Те изобщо не са скучни, особено когато си с половинката си. Ако все още се сваляте и не сте гаджета, просто събери тайфата у вас. Играйте на някоя по-разчупена игра, нещо от рода на „Истината или осмелявам се“. Ако вече сте двойка, по-добре си останете сами и се съблазнявайте с гол покер.

Игри в леглото. Родителите ти са заминали за уикенда и цялото жилище е на твое разположение. Тогава няма какво да му мислиш толкова, покани гаджето си и се отдайте на креватни приключения. Определено няма да имаш нужда от много пари. Менюто може да е салата и пържени яйца, а след това са ти нужни само презервативи и добро настроение.

Сладкарница. Малко са хората, които наистина не обичат сладкиши. Затова е добра идея да заведеш гаджето си на сладкарница. Определено това не е скъпо, а и напомня за детството. Един наистина мил жест и прекрасно време, прекарано с любимия човек.

Кино. Киното може и да е скъпо удоволствие, защото понякога билетите изобщо не са евтини. Като прибавим и безалкохолно, пуканки и такси (ако прожекцията е късна), крайната сума не е особено приемлива. Вариант е да гледате филм у вас, ако това е възможно. Друга идея е да потърсите кинофестивали в града и да посетите безплатна прожекция.

Top