Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КОИ СНОШЕНИЯ ПОДДЪРЖАТ ВРЪЗКАТА

ЕТО КОИ СНОШЕНИЯ ПОДДЪРЖАТ ВРЪЗКАТА

Сексът е добре да е разнообразен и да присъства постоянно в живота на двойката – това е от съществено значение за здрава връзка. Психолозите определят 7 вида интимност, които обикновено присъстват в отношенията на двама души, пише Elle.

1. Бавен секс Това по-скоро е любов, отколкото секс.Дългата прелюдия, плавните движения, насладата един от друг…. Истинско удоволствие!

2. Бърз секс Изгарящи от желание, вие буквално късате дрехите си и се отдавате един на друг, без дори да сте стигнали до спалнята… Всъщност мястото няма никакво значение. Бързият секс е доказателство, че във връзката ви има страст, което е много важно.

3. Секс само за единия Това може да бъде феерична орална любов или незабравим кунилингус. Доставяйки удоволствие на партньора ви, виждайки неговата възбуда и чувайки стенанията му от удоволствие, задължително ще се възбудите, без дори да се докосвате. А и защо този вид ласки да не преминат в бърз бурен секс?!

4. Успокояващ секс Да, има и такъв, случва се! Това е чудесен начин за снемане на напрежението след дълъг работен ден! В този интимен момент е важен постоянният контакт с очи и пълният релакс.

5. Див секс Не се сдържайте: крещете, обиждайте се, чупете мебели, изплашете съседите! И тогава изтощени, но щастливи, си позволете един-два часа добър сън!

6. Секс „Тя командва“ Завържете го за леглото, бийте го, накарайте го да ви прислужва – не е важно как, важното е да се почувствате господарка в спалнята! Дори и това да не ви е свойствено, трябва да го опитате. Ще изпитате нови усещания!

7. Секс „Той командва“ Вие – скромна, малка, тиха, подчинена или… Каквото и да измислите, важното е да сте подчинена! Фантазирайте и удоволствието може да надмине всичко, което познавате до момента!

Top