Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВИБРАТОР У ДОМА

ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВИБРАТОР У ДОМА

Ползите от редовния сексуален живот са много – подобрена имунна система, по-ниски нива на стрес, нормално кръвно налягане, по-малък шанс от сърдечносъдови заболявания, хубаво настроение, позитивизъм и усещане за щастие.

Не всяка жена обаче може да се похвали с висока активност в спалнята по редица причини и това сериозно може да се отрази на здравето на нейната вагина.

До голяма степен може да си помогнете ако се снабдите с вибратор. Вижте защо:

Следващият ви сексуален акт може да бъде болезнен
Дългото целомъдрие води до загуба на разтегливост на мускулите в интимната област, както и до по-ниска лубрикация. Това от своя страна може да превърне секса в нещо болезнено. Съветът към дамите без сексуален партньор е да се погрижат за себе си с вибратори или други играчки, които да поддържат тонуса на мускулите.

Вагината ви буквално може да се заключи
Болката при секс след въздържание бързо ще мине, по-лошото е, ако вагиналните мускули се стегнат до такава степен, че дори пръст да не може да проникне между вагиналните стени. Това състояние се нарича „вагинизмус“ и за решаването му е нужна професионална медицинска помощ.

Желанието ви за секс изчезва
При липса на редовен секс, на жените им става все по-трудно да се възбудят. При някои дори идва момент, в който те спират да се вълнуват от секс и да го искат. За да не се стигне дотук, експертите препоръчват да мастурбирате редовно.

Вагината ви „остарява“
Много жени намаляват драматично и спират сексуалните си изживявания след детеродна възраст. В периода на менопауза и предменопауза естрогенът в тялото рязко намалява, което води до загуба на плътност и еластичност на интимните части. На практика стените на вагината ви изтъняват и се изсушават, като срамните устни провисват. При жените, които водят активен сексуален живот и през 50-те и 60-те тези процеси са силно забавени, пише tialoto.bg.

Top