Вие сте тук
Начало > Любопитно > КАК ДА Я НАКАРАШ ДА СЕ ВЛЮБИ В ТЕБ

КАК ДА Я НАКАРАШ ДА СЕ ВЛЮБИ В ТЕБ

аскоро си се запознал с едно страхотно момиче и вече си сигурен, че искаш тя да ти бъде нещо повече от приятелка. Не знаеш дали тя си пада по теб, но си готов на всичко, за да привлечеш вниманието ѝ. Виж няколко ефективни начина, които ще ти помогнат да спечелиш девойката:

Бъди ѝ верен – може все още да нямате връзка, но тя трябва да усеща, че мислиш и желаеш само нея, а не е поредната в списъка ти със завоевания

Покажи ѝ, че си достатъчно зрял – не само жените харесват зрели мъже, момичетата също предпочитат да си прекарват времето с момчета, които се държат адекватно. Покажи ѝ, че си достатъчно зрял да възрастта си и се справяш добре, когато си под стрес и напрежение.

Дай ѝ достатъчно пространство – колкото и да си падаш по нея, колкото и да ти се иска да прекарваш цялото си свободно време с нея, не го прави. Ако тя усети, че започваш да я задушаваш с присъствието си, ще избяга от теб. Нека има достатъчно време за своето семейство и приятели, както и за себе си.

Бъди романтичен – дори да не си такъв по природа, постарай се, защото жените харесват романтиката. Прави ѝ изненади и романтични жестове от време на време – прати ѝ букет цветя у дома, направи ѝ вкусен кекс и я покани на гости, подари ѝ билет за концерт и т.н. Жестовете ще я накарат да се чувства специална и единствена, а това е нещо, което иска всяка жена.

Грижи се за нея – покажи ѝ, че се интересуваш от нея и че си готов да полагаш грижи, когато има нужда. Също така ѝ покажи, че си забелязал кои са нещата, които обича и тези, които не харесва. Например, знаеш, че обожава млечен шоколад, чипс с вкус на барбекю, спрайт и т.н. и си наясно, че не яде гъби, мляко с ориз, фъстъци и т.н.

Забавлявай я – не е нужно да се правиш на шут, но е добре да се стараеш да я разсмиваш често. Жените обичат да си прекарват времето с мъже с чувство за хумор, които знаят как да забавляват себе си и околните.

Прави ѝ комплименти – но нека са искрени и наистина да ги мислиш, иначе си личи отдалеч, че говориш заучени неща.

Top