Вие сте тук
Начало > Любопитно > НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОИ СЕ РАДВАТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ОРГАЗМИ

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОИ СЕ РАДВАТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ОРГАЗМИ

Обширно изследване на фирмата за презервативи „Дюрекс“ установи, че лондончани достигат по-често до оргазъм, в сравнение със средната норма за страната, пише в. „Метро“, цитиран от БТА.

Според събраните данни 71 процента от жителите на Лондон получават висшата наслада поне веднъж седмично. В същото време средностатистическият процент за жителите на Великобритания е 62 на сто.

Констатирани били доста големи разлики между мъжете и жените в национален мащаб. При мачовците били наблюдавани 3,5 оргазма седмично, докато при дамите 2,1.

Петдесет и осем процента от женените двойки достигали до оргазъм поне веднъж седмично, докато при незадомените процентът се оказал 57 на сто. Най-удовлетворяващ секс имали двойките, живеещи на семейни начала, като в 88 на сто от случаите достигали до оргазъм поне веднъж седмично.

Но не всичко било цветя и рози в Лондон. В столицата се разигравали най-много симулирани дамски оргазми 17 на сто от лондончанките доверили, че преиграват насладата поне веднъж седмично при средна норма за страната от 10 процента.

Top