Вие сте тук
Начало > Любопитно > ОК ЛИ Е ПАКЕТЪТ МУ?

ОК ЛИ Е ПАКЕТЪТ МУ?

Много често се говори за размера. Според някои той няма значение, но според други има.  Когато говорим за мъжките атрибути, не трябва да се залъгваме, че те са два вида – малки и големи. Нищо подобно – можеш да се натъкнеш на различна форма, размер, че дори и цвят, различен от този на кожата.

Трябва ли да се притеснявам, ако пенисът му има различни цветове?

Не! При някои мъже главичката е доста тъмна – почти морава, а по ствола на пениса има тъмни петна. Това е така, защото там има много кръвоносни съдове, които понякога прозират през кожата. Друга причина за различните нюанси на половия орган може да бъде и обрязването. Обаче ако забележиш, че петната са червени или розови, трябва непременно да го пратиш на лекар. Зачервяванията може да са признак за обрив и преди отново да правите секс, е необходимо да се увериш, че той е напълно здрав.

men package

Знак за проблем ли е кривият пенис?

Зависи от степента на извиване. Ако то е съвсем леко, това по-скоро е от полза. Когато еректира, пенисът може да се извива слабо в различни посоки. Благодарение на това, при определен ъгъл на проникване, той може да достигне по-лесно G-точката ти. Специалистите твърдят, че в повечето случаи извивката е нагоре или леко встрани. Когато забележиш, че достойнството му сочи нагоре, мисионерската е почти 100 %-ова гаранция за зашеметяващо G-удоволствие. Ако пък се е кривнал настрани, опитайте следното – легни на една страна и се настани в нещо като ембрионална поза, като си с лице към посоката на извивката; след това нека той да проникне от към гърба ти.
Ако пенисът му се извива доста по-драстично – почти на 90 градуса – това вече е проблем! Има случаи, в които става дума за травма, което е и ужасно болезнено. Понякога такова изкривяване е вследствие на чести малки наранявания след бурен секс, но тези случаи са рядкост. Някои от мъжете, които страдат от това заболяване, имат трудности с ерекцията като цяло и имат нужда от медицинска помощ преди твоята намеса.

Има ли някакви стандарти колко големи трябва да са му топките?

Тестисите му трябва да са горе-долу с големина на орехи в черупката си. Ако са по-малки, това може да е знак за нисък тестостерон, което по-късно може да причини проблеми с фертилността му. Освен това те трябва да са приблизително еднакви, като се приема за нормално единият да е разположен малко по-ниско от другия.

men package

Има мъже с гладки пениси, а други имат много неравности заради вените. Кое е нормалното?

Няма определен стандарт. Вените на тези с по-тънка и чувствителна кожа изпъкват повече, а на тези с по-дебела кожа почти не се забелязват. Гладкостта зависи и от степента на възбуда. Кръвоносните съдове са основни участници в процеса на ерекцията, така че често стават по-видими, когато той е по-възбуден.

Има ли някаква норма за брой ерекции на ден?

Трябва да има поне, но няма определена бройка от там нагоре. И освен това, нали помниш, че дори и малкият му приятел да се е втвърдил, това не означава, че твоят човек е готов за подвизи в леглото. Колкото и странно да звучи, понякога мъжете получават ерекция без дори да мислят за секс. Причината е в притока на кръв, който поддържа тъканта на пениса му в добро здраве. Мъжете получават около 8 ерекции на нощ, но много рядко те са причинени от еротични сънища. Просто природата ги е надарила с приятен начин да поддържат инструментариума си във форма.

Има ли разлика в удоволствието, което получават обрязаните и необрязаните мъже?

Принципно да, защото необрязаните са по-чувствителни. Кожата, която покрива главичката на пениса при тях, има предпазна функция, когато е в отпуснато състояние. Но когато членът еректира, тази кожа се дръпва и по този начин финната зона под върха е изцяло на разположение.

Има ли значение, че понякога му е много твърд, а друг път – не чак толкова?

Степента на твърдост при различните мъже е различна и обикновено това няма нищо общо със степента му на възбуда. Вероятно си забелязала, че само за една чувствена сесия, пенисът му може да промени състоянието си няколко пъти, в зависимост от това какво правите и колко дълго го правите. Ако проблемът обаче се появява често напоследък, това може да е резултат от много фактори. Стресът, изтощението или вземането на лекарства могат да повлияят на степента на твърдост. Но ако тя е достатъчна, за да проникне в теб и двамата сте доволни от резултата, няма причина да се притесняваш.

Неприятно, но факт

С наближаването на 30-те, пенисът му в ерекция може да не застава толкова високо, колкото когато е бил на 20.  Добрата новина е, че това не влияе на издръжливостта му.

източник: Космополитан, фото кредит: Интернет

Top