Вие сте тук
Начало > Любопитно > ОРАЛНИТЕ ЛАСКИ НАМАЛЯВАТ СТРЕСА И ПОДОБРЯВАТ СЪНЯ

ОРАЛНИТЕ ЛАСКИ НАМАЛЯВАТ СТРЕСА И ПОДОБРЯВАТ СЪНЯ

Всички знаем, че сексът е полезен за здравето и има редица изследвания, които доказват, че той ни влияе добре. Оказва се, че и френските ласки са полезни за здравето и психическото състояние на двата пола и особено на жените, пише една бг.

Първо, заради укрепване на отношенията

„Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа и към жената. Той създава по-близка връзка между партньорите.

Вие командвате положението

В онези моменти вие контролирате положението и можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

Самооценка

Когато получите похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате. Което ще доведе позитиви за вас – съответно по-често ще получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви върне жеста.

Намалява стреса

Какво по-приятно лекарство против стрес от оралната любов? Доказано е, че по време на акта се отделят много хормони на щастието и след това се чувствате доста по-добре.

Намалява риска от сериозни заболявания

Доказано е, че жените, които правят орална любов два пъти седмично са много по-малко предразположени към развитието на тежки заболявания като рак на гърдата.

Подобрява съня

Оралният секс е най-доброто сънотворно. Спермата съдържа мелатонин, който спомага да имате здрав и пълноценен сън.

Най-важното е да се отпуснете , да зарежете стереотипите и да се отдадете на чувствата си и на това, което ви се иска да правите. Това е най-добрият и сигурен начин да съхраните щастливите си отношения и самите вие да се чувствате добре.

Top