Вие сте тук
Начало > Любопитно > ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ С ГАДЖЕТО СИ В БАНЯТА

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ С ГАДЖЕТО СИ В БАНЯТА

Сексът под душа може да бъде начин да се разнообрази сексуалният живот, а понякога може и да се окаже и единствената опция за секс.. При всички случаи трябва да се имат предвид някои препоръки, тъй като този сравнително по-необичаен терен за любовни ласки има и своите особености, с които трябва да се съобразим, за да бъде преживяването приятно. Трябва да се има предвид, че има опасност водата да отмие естествената лубрикация, която жените секретират.

Всъщност, най-често срещаният проблем в подобни случаи е раздразнението в областта на влагалището или инфекцията. За целта е важно да се избягва водата по време на самия акт. По този начин се запазва естествената лубрикация и няма риск от болка при проникване. Трябва особено да се внимава, ако кожата в женската интимна област е склонна към дразнене. Препоръчително е по време на акта около нея да няма сапун или друг козметичен продукт.

Типичен проблем в мократа обстановка в банята е отварянето на презерватива, а и поставянето му. За да се избегне подобно затруднение, той може да се постави преди влизането под водата. Това важи и за всеки друг контрацептивен метод. Изключително важно е жената да не поставя единия си крак на ръба на ваната или на друго място. Това винаги крие риск от подхлъзване и падане.

Подходяща в мократа обстановка в банята е т. нар. „кучешка поза“, тъй като при нея и двата крака са стъпили на земята. Акробатичните изпълнения трябва да се запазят за местата, където няма риск от подхлъзване и травмиране, пише Блиц. Къпането заедно може да бъде много приятно и възбуждащо изживяване. В банята може да започнат ласките, играта, усещането на телата по малко по-различен начин, а самият секс да бъде извън нея, където свободата на действие е по-голяма. Този тип изживяване също може да донесе нови и различни емоции и усещания.

Top