Вие сте тук
Начало > Любопитно > ШОКИРАЩА ПРИЧИНА ЗА НИСКОТО ЛИБИДО НА МЪЖА

ШОКИРАЩА ПРИЧИНА ЗА НИСКОТО ЛИБИДО НА МЪЖА

Отказът от секс с партньора винаги е нещо доста обезпокоително. Ако за една жена да казва понякога репликата „боли ме главата“ се смята за нещо почти нормално, то ако един мъж изрече скверните думи в леглото, ефектът върху дамата му като да те полеят с кофа студена вода.

Какви може да са причините за ниското либидо у мъжа? За мнозина липсата на действие под завивките е причинена от сериозни медицински причини – от преумора, до депресия или злоупотреба с медикаменти.

Нежеланието за секс също така много често се дължи на изневяра с друга жена, а защо не и с мъж. Напоследък все повече дами откриват, че всъщност техният съпруг си пада по същия пол.

Звучи ви странно, но съвсем не е. Скандално изследване сочи, че 70% от мъжете, които са женени, са гейове. Известно време след брака те престават да се интересуват от съпругите си. Когато от началото на връзката минат 10 години, мнозина изобщо не правят секс със своите половинки.

„Има само една дума, описваща мъж, който престава да се заглежда и да се люби с жени, а вместо това предпочита да купува мебели. Научният термин за такъв човек е гей“, заявява авторът на проучването – д-р Дейвис Логсдън от Института за изследване на брака в Университета на Минесота.

Top