Вие сте тук
Начало > Любопитно > СТРЕЛЕЦЪТ И ЛЮБОВТА!

СТРЕЛЕЦЪТ И ЛЮБОВТА!

Знаейки, че вашата зодиакална съвместимост е много полезна при влизането в света на запознанствата, може да разберете много за себе си и това от какво се нуждаете, както и да откриете кой е готов да ви го даде.

Хората мислят, че познават Стрелците, но не всеки знае какви са отвътре. Те често ги виждат като несериозни и ненадеждни, такива които не знаят какво искат в живота. Други ги виждат като хора, които никога няма да могат да бъдат в „сериозна“ връзка.

ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ЧОВЕКА СТРЕЛЕЦ

В действителност Стрелците са свободни духове, които желаят да обичат и да бъдат обичани. Те са мили и приветливи и могат да накарат всеки да се влюби в тях, само за миг.

Най-добъра съвместимост за Стрелец

За Стрелеца, зодиакалните знаци, с които той е най-съвместим са Овен, Лъв, Везни и Водолей. Стрелците обикновено имат връзка с Лъв в младежките си години, но отношенията не остават трайни, тъй като са твърде емоционални.

Овена и Везните са приятна компания за подвижния, огнен знак, но за съжаление той открива в тях по-скоро приятелство.

Водолеят споделя всички виждания на Стрелеца за живота и двамата имат общи ценности. Независими, свободолюбиви, двата знака ще октият истинската любов заедно.

ЕТО КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА

Най-лошо любовно съвпадение за Стрелеца

Дева и Риби са много различни от личността и начина на живот на Стрелеца, което в крайна сметка води до несъвместимост.

Подобно на всички взаимоотношения има области, които изискват повече работа и толерантност, за да се сработят Дева и Стрелец. И двата знака имат много бърз и подвижен ум, затова разговори и интересни идеи няма да липсват.

Но Девата има нестабилен характер, а Стрелецът има нужда от сигурност. Освен това огненият знак иска да бъде обожаван, а не критикуван и бързо ще избяга от тази връзка.

Що се отнася до Рибите – Стрелецът и водния знак са ужасно различни. Те не могат да говорят на един език, често стават недоразумения помежду им и накрая Рибата е обидена и нарича Стрелецът наглец, а той я намира фалшива и манипулативна. Този съюз ще завърши много зле.

От какво се нуждае Стрелецът в любовта?

Преди всичко, Стрелците имат нужда от специален човек, който винаги ще бъде честен и ще избере първо тях.

Те искат да почувстват любов, лоялност и отдаденост. Те също така искат някой, който им позволява да се изразяват свободно и да ги обича такива, каквито са.

Стрелецът се нуждае от търпелив партньор – такъв, който няма да се откаже при трудностите. Те искат някой, който да се опита да ги опознае и да ги развълнува, защото има какво да дадат и да предложат на света и на своя любим.

Стрелецът обича природата, животните и приключенията и се нуждае от някой, който да сподели всички тези радости с него.

Той ще ви обича и ще се грижи за вас по начин, който никой друг не е правил преди. Той е свободен дух, който понякога може да бъде неразбран, но ако отделите време да го опознаете ще го обикнете така, както той обича живота.

Какво прави Стелците така неустоими?

Стрелците са много сладки и чаровни. Понякога свенливи, те умеят да накарат околните да се отпуснат в тяхната компания и да бъдат себе си. Стрелците дават внимание и любов без да очакват нищо в замяна – това, което хората обожават най-много.

НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЗАРЯЗВАТЕ ТЕЗИ ЗОДИИ, ИНАЧЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ

източник: teenproblem.net

Top