Вие сте тук
Начало > Любопитно > ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ДЪРЖАТ В ГАЩИТЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ

ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ДЪРЖАТ В ГАЩИТЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ

Престъпването на неписания любовен договор е характерно както за мъжете, така и за жените. Никой човек не е имунизиран от изневярата. Но в ущърб на силния пол трябва да се отбележи, че те най-често са „любовните престъпници“. А действията им се влияят от твърде много условия.
Някои мъже са предразположени да мамят жените си заради външни фактори, действащи им едновременно като мотиви и оправдания. Такива са тежките отношения със съпругите (партньорките) им. Външна причина за изневярата също може да бъде стресът на работното място. И алкохолът понякога има вина…

Като вътрешна причина мъжете да скачат в чужди легла можем да категоризираме неспирното им желание за завоюване на женски сърца. То се свързва с откровения егоцентризъм у някои мъже, които имат постоянна нужда да бъдат хранени с похвали от различни източници. Сред другите вътрешни фактори е чувството за финансова свобода.

ТОВА Е РЕЦЕПТАТА ЗА МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ

Кои са най-честите изневеряващи типажи сред мъжете?

1. Заможните мъже
Заможните мъже се чувстват свободни. Някои от тях дори се самозабравят. Мислят си, че като движат с малко по-скъпо возило и имат стотачки в джоба, светът е в краката им. В техните очи всичко става срещу пачка. Така да се каже, всяко нещо си има цена. Измервайки обаче всичко в пари, този тип мъже изкривяват сетивата и съзнанията си. За тях вече всичко е стока, а сексът напуска полето на любовта, превръщайки се в просто удоволствие.

Това обяснение за характера на някои чичко-паричковци дава ясна картина около проблема с изневеряването. Тяхната финансова свобода им позволява да задоволяват капризите си. А сексуалното привличане и желанието за секс с непозната жена са си част от капризниченето.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИ ИЗНЕВЕРЯВА

2. Нараненият мъж
Понякога „силните“ биват наранявани от своите половинки. Някои жени просто не си мълчат, казват си всичко в прав текст. Ударът тогава е неочакван, защото мъжът има специфично доверие на своята любима. Той очаква спокойно отношение и мили думи. Но понякога става така, че жените съжителстват с темерути, които трябва да бъдат стягани. А когато острите приказки са изричани от дами, те не се харесват на мъжете. Просто няма как да им отвърнат с обичайния юмрук (във времето по-разтеглените кавги често предизвикват изневярата).

Когато една жена не подхожда с уважение към своя мъж, той започва да се чувства дразнен. Силният пол е такъв, че през голяма част от съществуването си той се ръководи от тласъците на своето его. А сърдечната контузия оскърбява мъжкото его. Всъщност дори го вбесява. То почервенява от яд, започва да се чуди как така е възможно да се държат по такъв непристоен начин с него. В изблик на гняв нараненият мъж решава, че ще отмъщава за нанесения му удар. И тогава той започва да ходи по чужди и ничии жени в търсене на онова, което му липсва – мило отношение, ласки и секс.
Уважението е като кислород за мъжете. Ако те се чувстват неуважени или наранени, имате голям проблем. Ако грешката е във вашия телевизор, хубаво е да се поправите. Но ако той е темерут, по-добре го изпратете по живо и по здраво. Хората рядко се променят.

5 ЗНАКА, ЧЕ ВИ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА МАЧКАНЕ НА ЧАРШАФА 

3. Ненаситният прелюбодеец
Този тип мъже са ясни. Те просто спортуват с презервативи. За тях сексът с жена извън брака, е позволен под предлог, че силният пол има нужда от интимно разнообразие. Според тях мъжете имат право на любовници. Това е нещо съвсем естествено и позволено, защото, представете си, мъжете не били като жените да се влюбят след един секс. Само те можели да отидат в чуждо легло за 30 минутки и да си тръгнат без никакво емоционално обвързване…

Ненаситният прелюбодеец си живее в своя собствен свят. Неговата съпруга му е длъжна. Той отчасти се съобразява с нея, но в никакъв случай не напуска зоната си на комфорт. Секс маниакът най-редовно лъже, че излиза с приятели, когато всъщност е на тайна локация с поредно завоевание. Такъв си е. И докато самолетът му продължава да се вдига, той ще лети по свои и чужди дестинации.

Източник: tialoto.bg

Top