Вие сте тук
Начало > Любопитно > ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ

ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ

Нека бъдем честни, никой не е имунизиран срещу лъжата. Едно изследване показва, че в рамките на седем дни, обикновения човек 11 пъти прикрива истината. Има хора, които по-рядко лъжат, т.е. най-малко лъжат, а ето, на които зодиакални знаци принадлежат те. „По-добре грозната истина, отколкото красивата лъжа“ е поговорка, в която някои вярват повече, а някои по-малко. Следващите три зодиакални знака най-много вярват в нея, тъй като те се считат за най-искрените в хороскопа.

Зодията, която е най-известна със своята вродена честност е Стрелецът. Повечето Стрелци имат силно чувство за морал и се чувстват зле, когато трябва да лъжат. Стрелците знаят да бъдат брутално честни, което понякога може да нарани другите.

Още един огнен знак, който е известен със своята безкомпромисна директност – Овен. При този темпераментен знак важи правилото „каквото виждаш – това и получаваш“.

Сред трите искрени знаци в хороскопа попада и Водолея, който също както и Овена не иска лъжи и най-добре се чувства, когато може да бъде това, което е и има нужда винаги да казва истината. Стремежа към искреност при Водолеите е свързан с голямата толерантност и възможността хората да ги приемат такива, каквито са. Водолеите са големи любители на истината и никога няма да ви излъжат само за да ви кажа това, което искате да чуете.

източник: Блиц

Top