Вие сте тук
Начало > Събития > Best Erotic Model > ХРИСТО ГЕНКОВ: ЕРОТИКАТА Е ОРГАЗЪМ ЗА ДУШАТА

ХРИСТО ГЕНКОВ: ЕРОТИКАТА Е ОРГАЗЪМ ЗА ДУШАТА

На 30 ноември в столичния клуб Illuzion ще се проведе конкурсът Best Erotic Model. До финала Secret.bg ще ви срещне с всички претенденти за еротичната титла.

Разкажи повече за себе си.
-Казвам се Христо Генков, на 26 години от Габрово. Имам бакалавърска степен по мениджмънт, в момента завършвам магистратура по международни отношения и проекти. Работя като управител, също така се занимавам с частен бизнес в сферата на земеделието, а от скоро съм се заел да подготвям проект, насочен към благотворителност.

Участвал ли си на други конкурси?
-Не, поне в сферата на модата.

Защо реши да участваш в този конкурс?
-Обичам еротиката! Търсач на емоции съм, а този конкурс със сигурност ще ми донесе много, не само на мен, но и на тези които ще присъстват като зрители.

На какво си готов за победата?
-Не е важна победата, а желанието за нея. Желанието ме е огромно, не мисля, че има граници за мен, през които няма да мога да мина, за да спечеля.

Какво за теб е еротика?
-Оргазъм за душата. Еротиката е провокатор на въображението.

Какви качества трябва да има един еротичен модел?
-Да бъде добър творец, защото еротиката е и изкуство. Трябва да бъде достатъчно самоуверен и харизматичен, да може да предава енергия на останалите.

Кое в другия пол ти влияе секси?
-Отношението и начина, по който флиртува и се държи, разбира се, би било добре и да има секси дупе и големи красиви очи, но външната красота не е всичко – секс кукли на всеки ъгъл, важно е отношението!

Как поддържаш тялото си?
-Спортувам редовно, най-вече фитнес и правилен хранителен режим.

Харесваш ли се?
-Прекалено взискателен съм към себе си, и не мога да кажа, че се харесвам напълно (това включва и черти от характера), но винаги гледам да се надграждам.

Какво очакваш от Best Erotic Model?
-Винаги очаквам най-доброто, от всичко, очаквам много емоции и грандиозно шоу, за което и аз ще се постарая.

555565

Top