Вие сте тук
Начало > Събития > БРОЕНИ ДНИ ДО КОРОНЯСВАНЕТО НА НОВАТА МИС ВАРНА

БРОЕНИ ДНИ ДО КОРОНЯСВАНЕТО НА НОВАТА МИС ВАРНА

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод дванадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 24 август в новооткритата част на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2017, сред двадесет и една варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.
В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Владимир Ампов – Графа и балет Арт Денс.

Сред 18 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2016.
За поредна година Мис Варна ще се осъществи с генералното партньорство на МОЛ ВАРНА ЕАД, както и с подкрепата на Община Варна и Пристанище Варна ЕАД.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки – Весела Василева – Veteida /І тур/ и Стойка Хаджиева – Новкова –модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ-коафьорите от салони Нуши, а за грима – екипа на гримьорката Кристина Славова.

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2017 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА 2017 ще се насладят на невероятно шоу ,а уникалната хореография и ефектен стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима морска атмосфера.
Освен титлата МИС ВАРНА 2017 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2017. Гласуването за нея стартира на 16.08 на сайта- www.missvarna.com

Top