Вие сте тук
Начало > Събития > Мис Силикон 2017 > МАРИАНА МАРИНОВА: ТАЗИ ГОДИНА СИЛИКОНКИТЕ ЩЕ МЕРЯТ БЮСТ В СОФИЯ

МАРИАНА МАРИНОВА: ТАЗИ ГОДИНА СИЛИКОНКИТЕ ЩЕ МЕРЯТ БЮСТ В СОФИЯ

Конкурсът „Мис Силикон“ тази година ще се проведе на 31 май в София, научи Secret.bg. Това е деветото издание на конкурса и за първи път ще се проведе в столицата, край басейна на „Рафи“.

За победителката е осигурена специална награда от 5000 лв. от клиника Скин Системс, в която победителката ще може да уголеми гърдите си двойно.

„По традиция до финала ще бъдат допуснати само 12 момичета. И тази година търсим смели силиконки, които не се притесняват да говорят за пластичните си операции и да ги покажат. Това е конкурс за смели момичета, защото с участието си те подкрепят каузата ни „Аз съм красива. Мис Силикон е комерсиален конкурс, така че обещаваме да има много изненади, а защо не и топлес тур по цици“, споделя пред Secret.bg Маринова.

През годините конкурса са печелили едни от най- сексапилните момичета у нас. Тази година много от тях ще се включат в журито и ще изберат новата „Мис Силикон 2017“. Сред иманата са тези на Катрин Вачева, Гергана Райчевска, Дарина Калчева, Гентиана Халити, Джулиана Гани , Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и много други.

Top