Вие сте тук
Начало > Събития > Мис Силикон 2017 > ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА Е „МИС СИЛИКОН“ 2017

ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА Е „МИС СИЛИКОН“ 2017

За първи път от 8 години конкурса се проведе в началото на лятото в столицата. Край басейна на Рафи се събраха стотици любители на красотата и силиконовите форми.

След успорвани три тура, в който се стигна и до „топлес“ , в който момичетата показа силикона си от близо , стана ясно – новата Мис Силикон е Виктория Петрова от София на 21 години. Виктория е студентка учи мода. Иска да стане дизайнер. Има 850 кубика силикон, които е спечели само преди половин година от друг конкурс за Красота от болница Скин Системс. Сега на Виктория и предстои нова операция и нови 400 кубика силикон ако реши да се възползва от наградата си.

да

Първа подгласничка в мис Силикон лице на кампанията на конкурса стана 21 годишната Вероника Никифорова. Вероника е студентка по право в Благоевградския университет Иска да стане нотариус . Виктория впечатли журито с 1000 кубика силикон и чаровна усмивка.

да

Мис Силикон Естетик Стана Снежанка Петрова. Трите момичета се включват в благотвпрителната инициатива на конкурса дарявайки наградите си във фонда на каузата.

ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА: ИМАМ КАКВО ДА ПОКАЖА

Top