Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > АНАСТАСИОС МИХАЙЛИДИС: АМБИЦИРАН СЪМ ЗА ПОБЕДА

АНАСТАСИОС МИХАЙЛИДИС: АМБИЦИРАН СЪМ ЗА ПОБЕДА

На 25 април ще се проведе конкурсът „Мистър София“ 2018. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю. 

Представи се:

Привет, казвам се Анастасиос Михайлидис. Видимо с гръцки имена и несъмнено гръцки гражданин, притежаващ и българска националност, която за мен е много важна, допринесла за част от живота, който имам сега.

 С какво се занимаваш?

Заниманията ми са различни, като главно съм насочен към правно-образователната наука и бъдещето ми бизнес развитие. Спорта,  основно бойния – Таекуодно и фитнес упражненията, са незаменима част от активността ми в ежедневието.

 Как поддържаш тялото си?

Правилна храна, правилни тренировки, упоритост и необходима рекреация – 4 правила за физическо и духовно равновесие, което ме кара да се чувствам винаги във форма.

 Участвал ли си в други конкурси?

Участвал съм в конкурс на модата в Солун под заглавието „TOPMODELSGR“, където спечелих 2-ро място от 18 души на етап „представяне на мъжко бельо“. Участвах също и в конкурса „Mr. King of Fitnes“, който за мен беше нагласена пародия, именно за това не спечелих нищо, но беше добра шоу-емоция.

555565

Защо реши да участваш в този конкурс?

Самото име на събитието  „MR. SOFIA“ говори за престиж в Българските модни мероприятия. Това е и причината да проявя интерес за участие.

 Как трябва да изглежда един мистър?

Лично за мен един мистър трябва да бъде личност, притежаваща красиво, стройно и релефно тяло с не изразена солидност. Също така да е включил в себе си качествата от буржоазната, класическата и съвременната мода.

 С какво се отличаваш от другите претенденти?

Хмм.. труден въпрос, но бих казал, че всеки е идентичен и уникален сам по себе си. Дори и показността и действията между конкурентите да бъдат сходни, те се гледат  от различни аспекти в зависимост от изпълняващият ги.

 Победата или участието е по важно за теб?

Амбициран съм за победа, но и участието ще остане приятен спомен.

 На какво си готов за победата?

На всичко адекватно спрямо изискванията на конкурса.

 Какво очакваш да ти донесе конкурса?

Престижността на конкурса ще ми донесе нови контакти,  възможност за бъдещи изяви в модни и риалити среди. Нека не забравяме и повишението на нивото на славата.

555565

Top