Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > ХРИСТО ГЕНКОВ: БОРБАТА Е ПО-ВАЖНА ОТ ТРИУМФА

ХРИСТО ГЕНКОВ: БОРБАТА Е ПО-ВАЖНА ОТ ТРИУМФА

На 25 април ще се проведе конкурсът „Мистър София“ 2018. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю

Представи се:

Здравейте, казвам се Христо Генков, на 26 години. В момента следвам магистратура в УНСС

С какво се занимаваш?

Работя като мениджър в хотелски комплекс, занимавам се усилено със спорт, също така с организиране на спортни събития и програми за водене на здравословен начин на живот. Опитвам се да правя и частен бизнес, развиващ се в сферата на биологичното земеделие, а отскоро имам и ново амплоа – това на модел, често взимам и епизодични роли в сериали.

 Как поддържаш тялото си?

Стриктен хранителен режим, двуразови тренировки във фитнеса и извън него. Като цяло с много дисциплина и постоянство. Смятам, че най-добрата инвестиция, която правим е в самите себе си – тя е с най-добрата лихва, защото никой не може да ни я отнеме! Никой не може да отнеме знанията, уменията и опита ни, а именно те ще са факторът за нашата стойност.

Участвал ли си на други конкурси?

Да, вземал съм участия и на други конкурси. Преди няколко месеца се явих на един от най-добрите конкурси за красота и сексапил – Best Erotic Model Bulgaria, от него си тръгнах с награда за най-секси тяло.

Защо реши да участваш в този конкурс?

Реших да участвам, не само заради предизвикателството, възможностите и емоцията, която носи конкурсът. Мисля, че „Мистър София“ е един от най-престижните форуми за мъжка красота и цялостно излъчване. За мен е и един от смислените конкурси, в които може да оставиш нещо след себе си, също така и да бъдеш добър модел за подражание.

Как трябва да изглежда един мистър?

Един мистър, за да бъде истински такъв, за мен трябва да притежава голям набор от качества. Добре поддържан, представителен, интелигентен, с правилни пропорции и симетрия, харизматичен, честен, самоуверен и мъжествен. Разбира се, не се изчерпват до тук, качествата на един истински мъж.

555565

С какво се отличаваш от другите претенденти?

Всеки от претендентите се отличава с различни качества, строго индивидуални за него, не познавам останалите участници все още и именно журито ще реши, кой с какво и как се отличава от другите. За себе си мога да кажа, че освен качествата, които изброих, мисля, че имам много добра пропорция и хармония между вътрешната и външна красота.

Победата или участието е по важно за теб?

Ще цитирам основателя на съвременните Олимпийски игри Пиер дьо Кубертен – „Важна е не победата, а участието“. Важно в живота е не триумфът, а борбата. Разбира се, това не означава, че не искам и първото място.

На какво си готов за победата?

Във всяко състезание аз давам всичко от себе си – раздавам се винаги на сто процента. Златните медали не са направени от злато, а от пот, решителност и смелост. Очаквам и много провокации, за които мисля, че съм готов.

Какво очакваш да ти донесе конкурсът?

Очаквам неочакваното! Очаквам да ми донесе предимно положителни и ползотворни моменти, емоция и мотивация.

555565

Top