Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > КИРИЛ СЛАВОВ: И ХОРАТА С УВРЕДЕН СЛУХ ИМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ

КИРИЛ СЛАВОВ: И ХОРАТА С УВРЕДЕН СЛУХ ИМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ

На 25 април ще се проведе конкурсът „Мистър София“ 2018. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю

Представи се:

Казвам се Кирил Славов, на 25 години от град София. В момента съм студент последна година в Софийски Университет „Свети Климент Охридски“, специалност: Специална педагогика.

С какво се занимаваш?

Част съм от екипа на неправителствена организация JAMBA – Career for all. Помагаме на хора с увреждания да се включат по-лесно в пазара на труда. Също така съм заместник-председател на Младежката организация към Съюза на глухите в България.

Как поддържаш тялото си?

Редовно спортувам, занимавам се с фитнес и професионално с волейбол.

Участвал ли си на други конкурси?

Да, участвал съм и съм печелил няколко конкурса. През 2016-а спечелих конкурса “Мистър Тишина България“, През 2017-а станах първи в “Mister Deaf Bulgaria”. Бил съм и на два световни конкурса – „Miss & Mister Deaf World“ в Прага, Чехия и „Miss & Mister Deaf Star“ в Париж, Франция, където се класирах трети из между 28 участници от цял свят.

555565

Защо реши да участваш в този конкурс?

За мен е много важно да покажа, че хората с увреден слух, като мен, всъщност имат потенциал. В световен план участват наравно, време е да се случи и в България.

Как трябва да изглежда един мистър?

Със сигурност, трябва да отговаря на определен ръст, да има потенциал да представи България по най-добрия начин на световния конкурс. Трябва да има добре поддържано тяло и собствен стил, който да го отличава от останалите.

С какво се отличаваш от другите претенденти?

Имам опит на подиума и на други световни конкурси. Това винаги си личи и помага.

Победата или участието е по важно за теб?

Победата, защото ако аз победя, това би променило изцяло нагласите към глухите модели в България.

На какво си готов за победата?

Готов съм да бъда себе си, да се покажа такъв, какъвто съм.

Какво очакваш да ти донесе конкурса?

Вярвам, че който и да спечели, ще получи добавена стойност от конкурса. Моите лични очаквания са да се доближа с още една крачка до световната модна сцена, а защо не и да спечеля световен конкурс!

555565

Top