Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > ВИКТОР АНГЕЛОВ: АЗ СЪМ ХАМЕЛЕОН

ВИКТОР АНГЕЛОВ: АЗ СЪМ ХАМЕЛЕОН

На 8 юни ще се проведе конкурсът „Мистър София“ 2017. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю.

– Представи се.

 Аз се казвам Виктор Ангелов, на 22 години съм и съм от Бургас

– С какво се занимаваш?

Студент съм в НСА с треньор по фитнес, културизъм и здравословно хранене. Работя като професионален фитнес треньор на собствена практика, имам страница и сайт, които подoържам. Отделно работя в нощни заведения. Активно спортуващ съм откакто се помня. Тренирал съм всякакви спортове. Спортна натура.

– Как разбра за конкурса „Мистър София 2017“?

От доста време се знае за формата, който се подготвя и една красива дама от журито ме записа – Джулиана Гани. Реших да участвам, защото обичам предизвикателствата, а това е едно ново предизвикателство за мен!

да

– Участвал ли си в други конкурси?

На конкурси не съм. Участвал съм на много състезания от всякакъв тип.

– Модата ли е нещото, с което искаш да се занимаваш?

Ако трябва да бъда честен аз обичам да се занимавам с много неща наведнъж, така че е добре дошла да я покоря!

– С какво се отличаваш от другите претенденти?

Всеки е различен от останалите и всеки се отличава с нещо. Аз се отличавам с естествения ми вид, свободното ми държание и отношение, с това че съм хамелеон и се приспособявам във всяка една среда! И усмивката ми!

– Как трябва да изглежда един мистър?

Да излъчва мъжественост, все пак избираме мистър, не мис, да има добра визия, да има добро поведение, да бъде пример!

да

– Как поддържаш тялото си?

Активен спортист от дете. Ходя всеки ден на фитнес, тренирам даже и по 2 пъти на ден. Правя и тренировки по бокс. Спазвам хранителни режими, направени от мен.

– Харесваш ли се?

Ако не се харесвах, нямаше да се явя. Единствен недостатък е може би ръста ми от 175см, който за тези формати е малко нестандартен, но знам че имам много други качества, с които превъзхождам останалите, така че не е проблем и пречка.

– Какво очакваш да ти донесе този конкурс?

Да ми донесе първото място, да ми донесе положителни емоции и незабравими моменти, да се запозная със страхотни хора от всички среди. Нови приятели и феновете ми да се увеличат. И всички да знаят, че историята на живота ми си я кова аз и че още дълго ще чуват името Виктор Ангелов.

Top