Вие сте тук
Начало > Събития > РОДНИТЕ ЗВЕЗДИ ОСТАВИХА ДЯДО КОЛЕДА БЕЗ ПОДАРЪЦИ

РОДНИТЕ ЗВЕЗДИ ОСТАВИХА ДЯДО КОЛЕДА БЕЗ ПОДАРЪЦИ

Шампанско и карамелени бонбони за всички! Телевизионната водеща и екипът ѝ спретнаха сплотено уютно парти за отбрани ВИП личности и приятели на “Карамел”. Както Гери обича, бе зададен дрес червено – като за Коледа. Той беше стриктно спазен от всички гости, а водещата и нейната редакторка Анита Иванова бяха заложили на шикозни мини рокли от ПАЛОМА Фешън.

Самият Дядо Коледа пристигна от Лапландия и посрещаше гостите на входа, той даваше подаръци на всеки – ВИП-овете получиха симпатични бурканчета мед за здраве от Апимел Органик, приятен коледен чай за топлина в душите от ГИРНАР и Инт Бул ООД и козметични продукти за звезден блясък от Селена ЕС!

Още от входа се лееше пенливо вино, а карамелени бонбони имаше на всяка маса, точно в духа на светското предаване на Дончева. Тя лично откри сцената, като каза няколко трогателни думи, а програмният директор на телевизия Би Ай Ти – Сашо Диков също дръпна реч.

Беше прожектирано кратко видео с най-забавните моменти от ефира на “Карамел” от началото на предаването (юни месец, т.г.) до сега. ВИП-овете гледаха с огромен интерес и признаха, че лентата е надминала очакванията им за забавление.

Разбира се, беше представена и празнична музикална програма, която ще бъде излъчена в коледния епизод на светското предаване на 23 декември. Дивна изненада всички с изпълнения на коледни песни и нейни хитови парчета, трио “Хипнотик” допринесоха за елегантността на събитието, а Бонимир Бонев, рапърът Чефо и Благо Борисов вдигнаха градуса на настроението.

Майсторът на забавата и илюзиите Боби Шоу “скри шапката” на гостите с магични етюди, а Владо Димов поздрави с ново парче.

Васко Базилио изпя любимата на поколения българи песен “Ако си дал”, която му е подарък лично от Емил Димитров.

Поздравителна телеграма беше връчена на Гери от Министерството на младежта и спорта, подписана лично от министър Красен Кралев. Тя сюрпризира водещата, която не скри нейното вълнение и радост. По време на двучасовото фиаско се проведе и забавна игра с публиката, в която трябваше да се пукат балони с всяка част на тялото, но не и с ръце.

Гостите имаха възможността да дарят средства за благотворителна кауза – подкрепа за децата от дом “Българка” в Стара Загора, които Гери подкрепя от три години. Събраните близо 1000 лв. ще бъдат Коледната изненада за децата от дома.

Top