Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > 1OO КИЛА ИЗБИ РИБАТА С ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ

1OO КИЛА ИЗБИ РИБАТА С ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ

Килата пак изби рибата с коментара си в „Запей, България“. Рапърът заяви, че ще се кандидатира за президент на страната. „Тези фигури, политиците, са станали толкова арогантни и нагли. Позволяват си да ни заплашват… кой ти е роднина и къде живее и какво прави. Това е 2017-а година, бе хора!“, ядосва се дуетната половинка на Гери-Никол.

В момента той е на 32 години, а според Конституцията, за да се кандидатираш за държавен глава, трябва да си навършил 40 години. Това означава, че ще видим плакати на варненския кандидат за президент след 9 години, когато ще има редовни избори.

100 Кила е решил да намали килограмите си и е започнал редовно да ходи на фитнес и да обръща сериозно внимание на външния си вид.

Той отново повдигна болния въпрос за всички музиканти. „Аз правя музика от 10 години и знаете ли, че моят бизнес не ми носи необходимите средства заради безплатното гледане в интернет. Гледайте „Сигнал“, гледайте Васко Найденов, гледайте Орлин Павлов, гледайте Белослава… Нито един не печели от музика, всеки от тях има и друг бизнес“, категоричен е рапърът.

Top