Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > 1 000 ЛЕВА ЗА СТАТУЕТКА ОТ ЛАЙФСТАЙЛ НАГРАДИТЕ?

1 000 ЛЕВА ЗА СТАТУЕТКА ОТ ЛАЙФСТАЙЛ НАГРАДИТЕ?

1 000 лева струвало, за да се сдобиеш със статуетка от предстоящите Лайфстайл награди. Това твърдение обикаля светските среди в последните седмици, дочу Secret.bg.

Според запознати отдавна се знаят имената на спечелилите в различните категории. „Обадиха ми се, казаха, че съм номинирана, но за да спечеля, трябва да си платя и аз отказах. Няма и да отида, не ми трябват купени титли“, сподели пред Secret.bg една от номинираните в категория „Сексимвол на годината“.

Оказва се, че мнозина от номинираните също няма да присъстват. Прави впечатление, че голяма част от категориите, които бяха част от първите лайфстайл награди, вече не съществуват. Гримьор, фризьор и фотограф на годината са в историята.

Категориите издават, че лайфстайл наградите отстъпват пред бизнес призовете – бранд на годината и фитнес верига на годината. През дните на гласуване някои от номинациите пък изненадващо изчезваха и се появяваха нови на тяхно място.

Все пак имало светлина в тунела. В някои от категориите така и не се появили „купувачи“ и там щяло да се заложи на друг признак за връчване, категорични са запознати.

Церемонията тази година няма да бъде толкова бляскава, както миналата година, когато се проведе в зала. Сега номинираните ще се настанят в столична дискотека. Напоследък стана модерно именно в чалготеките да се избират миски и да се раздават титли и награди.

Top
>