Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА МИНА 75 КИЛА, ЗАПРИЛИЧА НА МИС ПИГИ

АНДРЕА МИНА 75 КИЛА, ЗАПРИЛИЧА НА МИС ПИГИ

Андреа напоследък така му е отпуснала края, че се е превърнала  двойничка на пухкавата сладурана Мис Пиги. Гаджето на Кубрат Пулев пази в строга тайна точно колко килограма тежи, но съдейки по снимките, би трябвало да е поне 75, а може би и повече.

Това е, меко казано, смешно на фона на неистовия стремеж на певицата да лъже хората, че е слаба като вейка. Преди да пусне свои кадри в публичното пространство, тя задължително ги обработва така, че да изглежда поне 20 килограма по-слаба, отколкото е в действителност.

Ако човек гледа рекламните й фотографии, ще реши дори, е блондинката е болна от анорексия. Слава Богу, това изобщо не е така.

След едно от участията й в Стара Загора клубът, в който е пяла, е публикувал оригиналните снимки, благодарение на които става ясно, че Пулевица няма нищо общо с упорито налагания образ от клиповете си. Тя демонстрира мощна балканска осанка и гигантски бедра, а под пухкавите бузи някои съзират двойна брадичка.

Това обаче не е горната граница на килограмите, които е стигала. Преди две години Андреа беше дори по-пълна. После успя да отслабне, но в последните месеци кантарът отново е тръгнал заплашително нагоре, пише „Уикенд“. „Не разбирам каква е тази нейна мания да заблуждава хората с визията? Андреа има своя чар, нищо че е дебеличка“, отсичат феновете на изпълнителката.

Top