Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРТИ ПРЕВЗЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ С ПОСЛАНИЕ ЗА ЧАЛГАТА И „ПАЙНЕР“

АРТИ ПРЕВЗЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ С ПОСЛАНИЕ ЗА ЧАЛГАТА И „ПАЙНЕР“

Тийнидолът АРТи превзе социалните мрежи с коментар срещу хейтърите на „Пайнер“. Актуалната звезда на фирмата публикува и обща снимка с шефа на компанията инж. Митко Димитров. Редица фенове и изпълнители, сред които Ани Хоанг споделиха посланието на певеца.

„Пайнер“ е зло! Всички плюем „Пайнер“, но прецъкваме като излезе нова песен, нали? “Пайнер отправяли лошо послание. „Пайнер“ давали лош пример! „Пайнер“ били Зло..”  Това са постоянните нападки на другите медии“, пише певецът и допълва своето послание:

„Този човек изглежда по този начин на 65 години! Създал е империя! Империя, която не просто е част от музикалния бизнес в България. До голяма степен „Пайнер“ е музикалният бизнес в България. Във фирмата има над 200 изпълнители от всички жанрове – от народно до опера. Но „Пайнер“ никога не са си позволявали да обиждат или оскърбяват колеги, защото знаят, че всичко се постига с постоянство и дисциплина, а не с плюене и завист! С тига с тези предразсъдъци и задръжки! Много хора ме питат и се учудват: “Защо отиде в „Пайнер“..?!” “Как може такова нещо?!” И веднага съм заклеймен. Причината е проста – тук се спазват правила“, категоричен е АРТи.

И допълва:  Запомнете – чалгата не е фирма, телевизия или клеймо. Чалгата е послание! Послание, което в момента присъства в цялата музика по света – и най-вече в рапа. Но нали да мразиш чалгата е модерно! Така че нека намразим музиката по целия свят“, допълва изпълнителят.

Top