Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АСЯ СКАНДАЛИЗИРА: КРИСКО СЕ ШИБА С МЪЖЕ

АСЯ СКАНДАЛИЗИРА: КРИСКО СЕ ШИБА С МЪЖЕ

Чалга идолът Криско си ляга и с мъже. Това потвърди бившата му приятелка Ася Капчикова. Тя досега винаги отклоняваше темата със сексуалния живот на габровеца, но явно е решила да влезе в медийните заглавия.

„Аз тези истории също съм ги чувала, знам и много по-пикантни неща, в последствие след това разбрах – след нашата раздяла. Но аз никой не мога да съдя , всеки както иска си живее живота. Като бяхме заедно сме правили секс, но след това съм чувала някакви истории, но по времето когато е бил с мен не мисля, че е бил с мъже“.

Без да се притеснява от неудобните въпроси задавани от Венета Райкова, Ася споделя, че сексът с Криско куцал – правели го веднъж или два пъти седмично. Оправданията на рапъра били свързани с професионалните му ангажименти. Красавицата очаквала с нетърпение двамата да останат насаме, но в по-късен етап осъзнала,че сексуалният им живот е пълна скръб.

Още докато бяха гаджета тръгнаха слухове, че Кристиян е минал на другия бряг. Още през 2015-а се заговори, че бизнесмен е спонсорирал клиповете на рапъра срещу интимни ласки. Други припомнят, че по едно време Криско живееше с Миро, а двамата се оправдаваха, че само си делят наема. През септември 2015г., пък гръмна скандал, че изпълнителят е арестувам след гей оргия в хотел в Горна Оряховица.

Top