Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШИЯТ НА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ: ТЯ Е ИЗРОД, ПАК ДРУСА

БИВШИЯТ НА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ: ТЯ Е ИЗРОД, ПАК ДРУСА

Певицата Жана Бергендорф отново е посегнала към наркотиците и дрогата. Това разкри нейния приятел Лео Янес. По думите на 30-годишния танцьор от мъжката формация „Максимус”, с когото Жана имаше дългогодишна връзка, тя отново се дрогира.

„Истината е, че постоянно се карахме. Аз й забранявах да ходи по заведения, да пие и да се сдруса, но тя го правеше постоянно”, споделя той.

Наскоро, малко преди съдебното производство срещу нея да започне, двамата пак направили опит да се съберат, но в момента, в който й се обадили за участие в „Евровизия”, тя отново се превърнала в старата Жана и започнала да пие и да се друса всеки ден. „Превърна се в същия изрод, който беше и преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да ме бие”, разказва още той.

„Истината е, че ми беше жал за Жана, затова не се явих в съда. Все пак съм обичал тази жена, а и не исках да изглеждам като някой женчо в очите на хората”, разказва Лео, цитиран от „LoveStyle“.

Той споделя, че единственото, което е искал от връзката им е да бъдат нормална двойка — да се прибират у дома, да готвят, да гледат филми, а не излизат всяка вечер по клубовете и да се карат.

Тормозът от страна на Бергендорф продължавал и към днешна дата. „Все още ми звъни. Дори твърди, че е бременна, но тя и преди ми го е казвала. Сега, като вижда, че няма да се върна при нея и започна да драматизира. Пита ме какво щяло да стане с това дете”, споделя още танцьорът от „Максимус”.

Top