Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > САМО В SECRET.BG! БИВШИЯТ ПУДЕЛ НА ГЕРИ-НИКОЛ Й СТАНА КОНКУРЕНТ

САМО В SECRET.BG! БИВШИЯТ ПУДЕЛ НА ГЕРИ-НИКОЛ Й СТАНА КОНКУРЕНТ

Доскорошният най-добър приятел на Гери-Никол – Андро, е най-новият български изпълнител. Тя  неотдавна го е изгонила от екипа си, научи ексклузивно Secret.bg.

Анди е помагал за правенето на музиката и клипа на първата самостоятелна песен на Гери-Никол – “ I’m The Queen“. Докато са били приятели, R&B дивата е издържала Андреан, плащала му е най-високата заплата за DJ.

Двамата са скарани и не дружат, макар и да имат приятелство повече от 5 години. Източниците ни също споделят, че Гери-Никол е станала по-високомерна след известността си и не е загубила само него като приятел.

Той пък е убеден, че може да пее по-хубаво от Галин. В дебютното му парче се пее „Когато всеки около мен чертае и планува кого да желае „. А вие досещате ли се кой пя за чертане до преди няколко месеца? “ Аре’ начертай го, брат, нали сме ученички“.

Както песните на Гери, така и тази на Андро е скандална. Клиповете на #НАБАРА и #Напрао ги убивам са подобни, но докато варненската принцеса развява дупари, Андро пее за „пропаганда“ и „секс“.

Голяма част от клипа на #NABARA е с елитни стрийптизьорки от елитни столични клупове, които развяват „дупари“. „Обладан е от Луцифер и Буда“ това пее новоизгряващата звезда, което води до факта, че копира 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита.

Top