Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДАНИЕЛ ЗЛАТКОВ В АРЕСТА СЛЕД ПОБОЙ

ДАНИЕЛ ЗЛАТКОВ В АРЕСТА СЛЕД ПОБОЙ

„Българският Роналдо” и отскоро ММА боец Даниел Златков беше задържан от полицията в Благоевград след бой в дискотека. Оказал се за кратко в ареста, след като пребил 21-годишния Оливър Златков пред дискотека.

Братът на пребитото момче разказа, че състоянието на Оливър е тежко.  „Целият е син и подут, доколкото чух от сестрата има хематом. Не беше адекватен през последните ден-два”, разказва братът на Оливър Златков. Момчето не помнело много от случилото се.

От полицията знаем, че инцидентът се е случил малко след 4:00 сутринта пред дискотека в Благоевград в събота. Даниел Златков е задържан за 24 часа. Записите от боя са предадени в прокуратурата. Приятел на Оливър, който е и служител на дискотеката разказва, че младежът изчезнал от дискотеката. Малко по-късно приятелят намерил следи от кръв по близките стълби. Оливър Златков е откаран до спешния център.

„В самия спешен център припада няколко пъти, повръщаше, беше с бяла тениска и навсякъде имаше кръв и следи от кал”, казва младежът, който добавя, че Оливър не е конфликтна личност, не консумира алкохол и наркотици и се занимава активно със спорт.

Управителят на заведението каза, че не е знаел за случая, докато негов служител не му е казал и не го е помолил да бъде освободен от работа, за да навести Оливър в болницата, предава Нова телевизия.

„Върнахме видеозаписите и установихме, че е имало наистина бой. Човекът, който беше пребил Оливър видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливър, след което се почна боя. Към края на боя следваше суплес”, разказва управителят на дискотеката. Той добави, че досега Даниел Златков не е показвал агресивно поведение в дискотеката.

ММА боецът не се е опитал да се свърже със семейството на пострадалия младеж. Даниел Златков първоначално прие поканата на NOVA да представи версията си за случая, но по-късно отказа.

Top