Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ДИМИТРОВА: ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С ДЖУЛИАНА ГАНИ ПРИКЛЮЧИ

ДЕСИ ДИМИТРОВА: ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ С ДЖУЛИАНА ГАНИ ПРИКЛЮЧИ

Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани вече не са приятелки. Това признание направи Деси в предаването „Един прекрасен ден“ на BIT.

„Аз съм много искрен човек, ние бяхме много близки приятелки. Когато имам проблем с някой по-близък се чуваме и разрешаваме. Това, което тя направи, не беше достойно. Винаги съм я подкрепяла и съм казвала, че тя е моят фаворит. Явно нашето приятелство приключи, когато тя влезе във „ВИП Брадър“, сподели Димитрова.

Повод за скандала беше реакцията на Джулиана Гани след пост на Деси във фейсбук. В него плеймейтката скочи на кръчмарските миски, които се роят с всеки изминал ден. Гани припозна себе си, тъй като организирала и е печелила такива конкурси.

„През последната година доказах, че съм единствената плеймейтка от нашия сезон, която успя и се наложи като модел. Аз не правя всичко на всяка цена. Отказах да вляза в Къщата, отказах и други проекти, защото мога да си го позволя. Аз съм от малкото модели, които безплатно не се снимат“, сподели още Деси в предаването.

Top