Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВА МОДА! ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА МАХА ЦИЦИТЕ И ДЖУКИТЕ

НОВА МОДА! ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА МАХА ЦИЦИТЕ И ДЖУКИТЕ

Скандалната плеймейтка Десислава Димитрова, известна като Деси Фотосесията, си маха силиконовите цици. Тя потвърди слуховете, че е оперирала носа си и призна, че й предстоят две сериозни интервенции – намаляване на гръдната обиколка заради гръбначно изкривяване и отстраняване на силиконовите джуки.

„Вече започнах с корекциите, защото искам да изглеждам естествено, както преди. Решението е главно заради килограмите, които свалих. Отслабнах с 15 кг, бюстът започна да ми тежи, имах сериозни болки в кръста, всъщност бяха по цялата дължина на гръбначния стълб. Имам по 450 кубика във всяка гърда, ще ги намаля на 310. Сега съм 48 кг, виждам, че в чужбина се харесва натуралното и истинското, а искам да пробия извън граница. Направих много промени – махнах екстеншъните и се подстригах на късо каре, свалих изкуствените нокти, не съм ходила на солариум от няколко седмици. Край на този живот“, сподели брюнетката пред в. „Телеграф“. „

Ще отстраня силикона в устните в Турция, докторът ме предупреди, че ще боли, знам, че белезите ще са сериозни, но съм го решила твърдо. Скоро имам рожден ден, ставам на 30 г., това е подарък от мен за мен. Ще дам около 15 хил. лв.. сумата не е съвсем точна, тъй като в момента обсъждаме дали да не изчистим само горната устна“, допълва Фотосесията.

Макар че маха силикона, Деси не отрича пластичните интервенции и дори се подложи на ринопластика. „Направих си коренция на носа, пипам съвсем леко. Не искам прословутото чипо носле, сигурно хората ще кажат, че звучи глупаво да искам естествена визия, а да оперирам носа си, но след драстичното отслабване той изглеждаше зле, супер тънък, не стоеше естетически красиво“, завършва Деси.

Top