Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА РАЗКРИ ПО КАКВИ МЪЖЕ СИ ПАДА

ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА РАЗКРИ ПО КАКВИ МЪЖЕ СИ ПАДА

Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова заяви, че не си пада по футболисти. Тя отрече информацията, че е била гадже с футболиста Момчил Цветанов. „Той си направи пиар на мой гръб. На финала на конкурса дойде и ме поздрави, прегърна ме. Изпратил е някой да ни снима и е разпратил снимките с новината, че сме заедно. На мен ми стана много неприятно“, разкри Деси.

Актуалната плеймейтка заяви, че си пада по по-обикновени мъже, които дори са скромни, а не известни. „Аз нямам нужда от богати мъже, защото развивам успешен бизнес и мога да си позволя стандарта на живот“, изтъкна в предаването „Карамел“ по BIT Димитрова, която преряза лентичката на най-новата рубрика на предаването „Poster girl“

Деси била изключително срамежлива. Първите й голи снимки са тези за „Плейбой“. В родния й Търговище   скочили срещу нейното решение да се впусне в надпреварата за „Плеймейт на годината“. „Това го има във всички малки градове. Хората там се озлобяват към тези, които са станали малко по-популярни. Аз съм типична Мис Пепеляшка – дойдох от провинцията и започнаха да ми се случват нещата“, споделя моделката.

Тя отрече да е имало интимни нападки от Христо Сираков. „Той не е такъв, аз съм свидетел, че жените сами се бутат в него. За мен той е изключителен джентълмен“, категорична е тя.

Top