Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЮБО ДИЛОВ ЛИ ПИШЕ ПОСТОВЕТЕ НА НОРА НЕДКОВА?

ЛЮБО ДИЛОВ ЛИ ПИШЕ ПОСТОВЕТЕ НА НОРА НЕДКОВА?

Размисли на звездата от „ВИП Брадър“ Нора Недкова, публикувани в инстаграма й навръх 25-ия рожден ден, се превърнаха в интернет сензация, както писа първи Secret.bg.

Постингът на Мис Плеймейт имаше WC привкус, но съвсем не беше „голяма глупост“, за каквато повърхностните читатели побързаха да го обявят. В него имаше дълбока самоирония, и дълбока философия.

„Ето, навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да ходя… но и сега се случва да се препъна. Научих се да стиска, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам! Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш! Научих се и да се бърша!“, гласи част от хитовата публикация на Нора.

Празна глава не е способна да сътвори подобен словесен шедьовър. Нора е или много умно момиче, за което публиката на „ВИП Брадър“ така и не разбра, или някой друг й пише постовете.

Някои дори заподозряха, че истинският автор е Любен Дилов – син. Той е известен с остроумието и високия си интелект, а има и бестселърови книги, в които са събрани интернет бисерите му, пише „Уикенд“. Освен това е и шеф на „Плейбой“ и като такъв короняса Недкова за Мис Плеймейт преди година.

Top