Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖЕНА БИЕ ВСИЧКИ ВЪВ ФОЛКА, ЕТО С КОЕ

ДЖЕНА БИЕ ВСИЧКИ ВЪВ ФОЛКА, ЕТО С КОЕ

Фолкпевицата Джена отново си сложи силикон и бюстът й достигна зашеметяващи размери. В началото на кариерата си певицата от Разградско почти нямаше гърди. След като понатрупа слава и пари, Джена си сложи силиконови импланти и пазвата й се изду. След раждането на първото й дете гърдите й тръгнали стремглаво надолу и затова певицата решила отново да легне на хирургическата маса.

След новата операция бюстът на фолкаджийката е наистина впечатляващ – гръдната й обиколка е цели 111 см. Размер, с който не може да се похвали нито една нейна колежка. Дълги години рекордът за най-големи гърди в чалгата се държеше от Преслава – 105 сантиметра. Уникалното при нея беше, че циците й бяха напълно естествени. В крайна сметка Преслава взе най-страшното решение – подложи се на операция по намаляване на бюста в Германия, тъй като изпитваше силни болки в гърба и не можеше да спи нормално. На същата операция се подложи и колежката й ДесиСлава, която призна, че не иска никога повече да има огромни гърди.

Не на това мнение е Джена, която гордо развява новата си силиконова придобивка. На едно от последните си участия в столична дискотека тя се появи с предизвикателна къса рокля със свръхголямо деколте, от което гърдите напираха, аха да изскочат. Впечатляващата гледка веднага прикова погледите на почерпените мъжаги в нощното заведение. Към мегабюста не останаха равнодушни дори и жените, които се надпреварваха да се снимат с разголената чалгарка, пише „България Днес“.

Джена не откликна на предизвикателното поведение нито на мъжете, нито на жените, тъй като отново беше зорко следена отблизо. Мъжът й Атанас Стоев-младши от оркестър „Канарите“ отново беше на участието на жена си и внимателно оглеждаше с кого си говори и как се държи. Като истинска съпруга Джена не си позволи волности, но разголеното й деколте палаво намигваше, че в душата й бушуват хормони след раждането и иска да се забавлява. Фолкпевицата все по-рядко се задържа вкъщи и участията й зачестяват, като иска да възроди кариерата си.

Top