Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖЕНА НА НОЖ С НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ, СЕСТРА Й ПРАВИЛА ЧЕРНА МАГИЯ?

ДЖЕНА НА НОЖ С НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ, СЕСТРА Й ПРАВИЛА ЧЕРНА МАГИЯ?

Джена е в тежък конфликт със сестра си. Фолк звездата от 4 години не говори с по-малката от нея Борислава и напълно я е изолирала от живота си. Родственицата дори не е била канена на сватбата й с Атанас Стоев – Малкия Канар, и никога не е виждала племенника си, потресени са в чалга гилдията.

„Двете имат много особени отношения. Скараха се жестоко преди години, когато Джена си науми, че Борислава е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана. Впоследствие си простиха, но внезапно Джена реши, че  сестра й иска да спи и с настоящия й мъж. Навсякъде разказва, че Борислава й завижда и й прави черни магии. От години не си говорят и жестоко се кълнат“, разказват в гилдията.

ДЖЕНА НЯМА СПИРАЧКИ, ЕТО Я НОВАТА ЦЕЛ

Колежки на певицата са потресени от факта, е тя напълно е зачеркнала и родителите от живота си, след като от години не говори със сестра си, твърди „Уикенд“. Джена се сопнала на възрастните хора, че заели страната на Борислава, а не на нея. Певицата не покани майка си и баща си на рождения ден на първородното им внуче.

ДЖЕНА ВЗЕ КОРОНАТА НА СУЗАНИТА (ВИДЕО)

Преди седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. На всички клипове и снимки, които чалга дивата публикува в социалните мрежи, присъстват единствено свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на Малкия Наско.

Top