Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДРУЖКА НА НИ ЛО СТОЯЛ НА МАКАРОНИ СЪС ЗАХАР, ЗА ДА СПЕСТИ ЗА СКЪПИ ДРЕХИ

ДРУЖКА НА НИ ЛО СТОЯЛ НА МАКАРОНИ СЪС ЗАХАР, ЗА ДА СПЕСТИ ЗА СКЪПИ ДРЕХИ

Пишман изпълнителят Жоро, който се провали като фолк изпълнител и премина в поп жанра, поддържал изкуствен стандарт на живот, споделиха запознати пред Secret.bg.

„В реалния живот той не е човек с възможности. Във фейсбук качва снимки от скъпи места и пременен с дрехи, струващи няколко бона, но това е просто параван“, категоричен е негов доскорошен приятел.

По думите му Жоро нямал постоянни доходи и разчитал финансово на семейството си. Имал много идеи, но не и начини как да ги разработи.

Покрай приятелството си с Николета Лозанова се решил да поддържа висок стандарт на живот, поне за пред хората. Когато успявал да събере пари отивал с нискотарифна самолетна компания до Милано, където пазарувал дрехи от топ модни брандове на що годе достъпни цени.

„Със сигурност не му е лесно, имаше периоди, в които се е хранил само с макарони със захар, за да спести за дрехи“, продължава разказа си бившата му дружка.

Преди дни певецът се засякъл с Николета на откриването на магазин в София и използвал момента, за да си направи няколко селфита с нея, с които да се популяризира в социалните мрежи.

Top