Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЪРТОТО КОТЕ БИ ШУТА НА БОЖИГОЛ

ДЪРТОТО КОТЕ БИ ШУТА НА БОЖИГОЛ

Биляна Дол заряза Валери Божино. Засега не окончателно, но поне временно двамата ще живеят разделени. Божигол бе изгонен от швейцарския отбор „Лозана“ и се прибира в България, където ще остане поне до края на годината. Дотогава Валери ще е без гаджето си, която остана в Швейцария. Там живеят родителите на Биляна и тя се надяваше, че с Валери ще могат да се установят в страната на часовниците и шоколадите.

За съжаление Божинов се провали с гръм и трясък в последния си отбор и договорът му бе прекратен само два месеца след като го подписа. Това изключително много разочарова Биляна, която очакваше далеч по-сериозно отношение от страна на футболиста. Именно тя имаше основна заслуга за трансфера на Валери в Швейцария и помогна за подписването на договора благодарение на контактите си в страната, пише „България днес“. Биляна отдавна е на „ти“ с футбола покрай брака си в миналото с известния германски треньор Томас Дол. Сега красавицата се черви от срам заради Валери, когото горещо препоръча на „Лозана“.

„Не съм агент, аз съм приятелката му, но се грижа за контактите с клубовете и обсъждам условията на договора, тези неща. „Лозана“ беше избор, който ни устройва и двамата“, коментира тогава Биляна.
На този етап сръбкинята няма никакво намерение да живее в България. Очаква се 42-годишната Биляна в скоро време да се завърне в Белград, където е основното й местоположение. Дотогава Божинов ще тренира в София с някой от столичните отбори. Той искаше да се завърне в „Левски“, но собственикът Спас Русев и директорът Даниел Боримиров му забраниха да влиза в съблекалнята на „Герена“.

Надеждите на Валери са да си уреди трансфер в нов европейски отбор през януари. А дали връзката му с Биляна ще пребъде, предстои да видим.

Top