Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРЕД РАЗВОД ЗАРАДИ ХОСТЕСА?

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРЕД РАЗВОД ЗАРАДИ ХОСТЕСА?

Диетоложката Енджи Касабие мисли за развод. Причината е, че съпругът й Рабих Ел Зейн изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява с жена си и редовно бръмчал по крехко агнешко, научи „Уикенд“ от близък до брадърката.

Последната издънка на „Мистър Ливан 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в популярен столичен клуб. Без да се свени, че е женен, Рабих започнал настойчиво да сваля красавицата. Не спирал да омайва силиконката и в социалните мрежи. Резултатът бил очакван след толкова настояване, разказват от обкръжението на Енджи.

Информаторът на изданието допълва, че ливанецът харесвал момичета около 20-годишна възраст. Той се възползвал от всяко отсъствие на Касабие, за да „кривне“. В помощ му били препълнените работни програми и многото им пътувания.

Предстои да видим дали бракът им ще оцелее след поредната изневяра на красавеца, или пък този път ще последва раздяла.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ: ДОРИ АКО СЪМ НА 40 ГОДИНИ, КАКВО ОТ ТОВА?

One thought on “ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРЕД РАЗВОД ЗАРАДИ ХОСТЕСА?

  1. Онзи крокодил Джулиана Гани много завижда на Касабие.Истината е че е много класи над онова силиконово падение и е много по-красива,срещу нея да тича пак няма да може да я стигне;)

Comments are closed.

Top