Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОЯ ЗАЕМА МЯСТОТО НА НИКОЛЕТА В „ПАПАРАЦИ“

ЕТО КОЯ ЗАЕМА МЯСТОТО НА НИКОЛЕТА В „ПАПАРАЦИ“

За няколко часа във фейсбук стана ясно, че „Папараци“ остава без водещ, но по-късно се намери такъв. Сутринта Николета Лозанова обяви, че напуска екипа на предаването. Новината обяви от турския курорт Бодрум. В свой стил чаршафвната половинка на Ники М. обяви, че скоро ще се завърне на екран, за да гръмне шампанското.

Малко по-късно отново в социалната мрежа се появи друго любопитно съобщение. Този път от Венета Райкова, която от няколко месеца води „Горещи срещи“ по BIT. Неотдавна Сашо Диков я върна на екран в кабелната телевизия, но блондинката е получило много по-апетитно предложение, на което е нямало как да устои.

„Приятели, преди месец подадох предизвестие за напускане на БИТ, днес ще се излъчи последното предаване с мен като водещ на тази телевизия. Желая на ръководството и на екипа много творчески успехи. Тръгвам си с много нови приятелства и обич в сърцето. А от септември ще ме гледате по друга телевизия“, написа скандалната водеща.

И ВЕНЕТА СЕ НАМЪРДА С ПРЕДАВАНЕ ПРИ САШО ДИКОВ

По всичко личи, че тя ще заеме мястото на Лозанова в „Папараци“. Според вътрешни източници, предаването ще бъде с нова концепция. Феновете на предаването със сигурност ще останат доволни, тъй като най-накрая ще има интелигентен водещ, който не само да може да размаха пръсти като регулировчик.

Top