Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НЕ Е ИСТИНА! ЕТО КОЯ ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ ПОБЕДИТЕЛ В БРАДЪРА

НЕ Е ИСТИНА! ЕТО КОЯ ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ ПОБЕДИТЕЛ В БРАДЪРА

Младоженката Алекс Богданска има най-големи шансове да победи в шоуто „ВИП Брадър“. Покрай любовната история с Лудия репортер Даниел Петканов, тя спечели симпатиите на голяма част пот зрителите, та освен тлъстия хонорар, по всяка вероятност ще отнесе и приза „Любима звезда на България“.

Риалити сватбата на красавицата от Благоевград и репортера осигури висок рейтинг на предаването, а мнозина успяха да видят Алекс в съвсем различна светлина и да променят негативното си мнение за нея.

В Къщата манекенката доказа, че е готова да се бори за любовта си и да прощава, въпреки ударите, които понесе в миналото. Макар, че някои я обвиниха в слабохарактерност и съпругът й вече изхвърча от играта, шансовете на Богданска да спечели все още са големи.

Заради романтичната история на Даниел и Александра, тазгодишният сезон на шоуто е обявен като любовен, затова за продуцентите чаровната манекенка била идеалният победител, пише „Уикенд“. За да провокират зрителския интерес, Петканов и жена му заблудиха всички, че са се преоткрили под покрива на прословутата Къща, а всъщност се събрали още през лятото, издават техни близки.

Така се уредили с общ хонорар от 200 бона, който планирали да инвестират в собствено жилище.

Top