Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЩЕРОВ-СТАРШИ СКАРАН СЪС СИНА СИ ЗАРАДИ СВЕТЛАНА

ГУЩЕРОВ-СТАРШИ СКАРАН СЪС СИНА СИ ЗАРАДИ СВЕТЛАНА

Добромир Гущеров е скаран със сина си заради жена му Светлана Василева и двамата не си говорят. Миналата неделя Гущеров-младши сключи граждански брак с моделката, но баща му отказа да дойде в ритуалната зала. Не е ясно дали ще присъства и на официалния прием на 12 юли, който младото семейство дава в чест на брака си.

Говори се, че виновна за всичко е бившата снаха Мария- Както е известно, Мария открай време е близка с Добромир Гущеров и особено с неговата втора съпруга – Диана. Отношенията между двете дами останали добри даже след развода на певицата с Хриси.

Отварачката използвала това, за да скара бащата и сина и по този начин да си отмъсти, че са я изгонили без пукната стотинка в джоба, твърди „Уикенд“. Тя не спирала да мели сол на главата на Диана каква грешка е направил доведеният й син, избирайки Светлана за съпруга, което директно било предавано на Гущеров-старши.

Постепенно бившият политик намразил снаха №2 и заради нея се изпокарал със сина си. Още повече масло в огъня наляла близостта на Светлето с майката на Християн – Анелия. Заради това приятелство Диана намразила моделката до смърт и обработила мъжа си така, че също да не може да я гледа, твърдят клюкари.

Top