Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С ВИДА ПИРОНКОВА

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С ВИДА ПИРОНКОВА

След броени дни Жана Бергендорф и групата й „Еquinox“ ще представят страната ни на конкурса „Евровизия“ в Лисабон с песента „Bones“. Пътят й към него обаче бе осеян с „мини“ – композиторката Вида Пиронкова я обвини в некоректно отношение и предателство заради проекта им „Прераждане“, а бившият й приятел Лео, заради когото Жана задълба в дъното, но изпълзя от него с цената на разбитата любов, й приписа нови грехове: обвини я в психически тормоз и че е посегнала отново към дрогата.

„С нея се запознах на една промоция. Покани ме да изпея песен, с която иска да кандидатства за конкурса. Записахме песента, платих за аранжимента 1200 лв., не са кой знае колко, не ми е за парите… След което песента не се класира. Тогава получих обаждане от „Симфоникс Интерешънъл“, поканиха ме да отида във Виена да запиша „Bones“, разказва Жана пред „Жълтите новини“ на ПИК.

„Веднага телефонирах на Вида, защото аз съм лоялен човек и всички, които са работили с мен, го знаят. Попитах я дали има нещо против да участвам. Тя ми каза: „Не, нямам! Успех ти пожелавам“. След което нещо стана… Излезе пред всички медии, оплю ми името, оплю и проекта на Миланов и партньора му Димитър Ташков, оплю БНТ и нямаше дори доблестта да се обади и да каже „Извинявай!“. За мен това не е коректно. Аз отидох и й помогнах да създаде нейната песен. Но, това си е нейн личен избор. Пожелавам й успех в живота и начинанията“, коментира Жана.

В момента Бергендорф и момчетата от групата усилено репетират. Представиха песента в Лондон, предстои им да го направят и в Амстердам.

„Евровизия“ и „Еquinox“ са една нова страница от живота ми. Искам да се върна с позитивна енергия, загърбила всичко, което ми се случи последните две години. С момчета сме като семейство, има баланс и магия помежду ни. Емоцията от това, което ми предстои ме кара да се чувствам много щастлива и заредена, енергията дори ми идва в повече на моменти. Чувствам се като най-щастливият човек! Вярвам в проекта на България и съм щастлива ще учавствам в него“, допълва Жана.

БИВШИЯТ НА ЖАНА БЕРГЕНДОРФ: ТЯ Е ИЗРОД, ПАК ДРУСА

Top