Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖОРО ПРОГОВОРИ ДАЛИ ЩЕ ВЪРНЕ НАГРАДАТА ЗА ДЕБЮТ

ЖОРО ПРОГОВОРИ ДАЛИ ЩЕ ВЪРНЕ НАГРАДАТА ЗА ДЕБЮТ

Певецът Жоро заяви, че няма да върне наградата за дебют в музиката, която получи преди няколко седмици на съмнителните лайфстайл награди. Той влиза в музиката още преди 6 години с фолк парче. „Наградата ми е за дебюта в поп музиката. Имах доста силна дебютна година откъм продуктивност и песни“, заяви изпълнителят в интервю за „Famous VOX“ и Secret.bg.

Огромната разлика в гледанията на парчетата му в сайтовете за видео споделяне оправдава с липсата на реклама на някои от тях. „Любовна игра“ има над 1 млн. гледания, а „Високо напрежение“ едва над 7 000 за 4 месеца. Категорично отрича да е купувал гледания. „Гери-Никол има 50 000 абонати, но прави десетки милиони гледания“, отсича Жоро.

Преди дни той представи новото си парче „Ще се видим в нас“. Във видеото го виждаме с охрана, шофьор, скъпи возила, яхти и потънал в тотален лукс. „Това искат хората, ако ближа сладолед в парка, ще кажат, че нямам 2 лева в джоба“, казва той.

Изпълнителят е категоричен, че може да пее и доказателство било, че има и диплома за музикант.

Жоро е категоричен, че той е лицето на „Dsquared2“ за България и не е вярно, че е приятел с управителката на софийския магазин на бранда, която му заема дреха. „Обичам лукса, не виждам нищо лошо в това“, продължава певецът, който вече работил и по нов проект.

Ето какво заяви още Жоро и певицата Ева в студиото на „Famous VOX“:

Top