Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЪРВО В SECRET.BG! МЕГЗ РАЗОБЛИЧИ ТОТО – СИСТЕМНО Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА НА БРАДЪРА (ВИДЕО)

ПЪРВО В SECRET.BG! МЕГЗ РАЗОБЛИЧИ ТОТО – СИСТЕМНО Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА НА БРАДЪРА (ВИДЕО)

Финалът на тазгодишния сезон на формата VIP Brother завърши преди броени часове, но не самата победа бе сензационна, а големият бум и рейтинг настъпи преди минути, когато Мегз хвърли бомба в социалната мрежа и разобличи измамната схема на Тото.

Уж любимата звезда на цяла България – е издействал титлата си, нарушавайки правилата на предаването. В реално, папарашко видео, се вижда как той се среща неправомерно с майка си и с приятелката си, пред които се оправдава за фриволното си поведение с Мегз. Позволява си да я обижда и получава наставления от майка си, как да се държи, за да печели симпатии.

Изолацията му и същината на формата, са тотално нарушени, а младият рапър стига толкова далеч, че си позволява публично да агитира публиката да гласуват за него. Случилото се е тотален прецедент в 10-годишната история на риалитито. Вече се събуди вълна от недоволство, за грозната манипулация, на която зрителите са станали жертва и предстои да видим дали продуцентите на предаването ще се самосезират и предприемат мерки, относно скандалния казус.

При публикуването на разобличаващото видео, Мегз споделя и статус, с който отново затвърждава своята личностна метаморфоза, борейки се не за личната си кауза, а и за унижението, на което бе подложена Маргарита Хранова, загубвайки първото място от Тото: …Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили. За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова. Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова. Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.“

2 thoughts on “ПЪРВО В SECRET.BG! МЕГЗ РАЗОБЛИЧИ ТОТО – СИСТЕМНО Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА НА БРАДЪРА (ВИДЕО)

  1. Aide aide sq si tursqt za kvo da se hvanat pulni glyposti to ako imashe neshto takova shteshe da se znae zashto sega se razbira zashtoto specheli i zavijdat i se chydqt kak i v kakvo da go obvinqt che megz nali se pisheshe za mnogo blizka na toto ili zabravi kolko blizki bqha po edno vreme i tui kato vidqha horata che e bolna ot ambicii i zloba trqbva da plue po horata ……..

Comments are closed.

Top