Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАМЕЛИЯ СЕ ВБЕСИ, ПРЕСЛАВА Я ЗАМЕНИ

КАМЕЛИЯ СЕ ВБЕСИ, ПРЕСЛАВА Я ЗАМЕНИ

Кои ще са треньорите в предстоящия нов пети сезон на най-успешния музикален формат у нас „Гласът на България“? Спекулациите продължават с пълна сила, като една от най-тиражираните версии сочи, че Камелия едва ли ще запази мястото си в журито.

За горещия й стол има доста желаещи – след Глория, Преслава трепетно очаква да седне на стола на блондинката. Според източници на изданието Преси лично се е свързала с продуцента на предаването и е предложила услугите си. Изказала колко ценен кадър би била за шоуто.

Тя вече беше член на журито във втория сезон на формата, а повторната й поява щяла да предизвика огромен интерес. Затова щял да допринесе и фактът, че упорито се мълви, че чака бебе от половината си Павел. Макар че не е потвърдила официално, заобленото й коремче я издава, както и редуцираните й участия през последните седмици, пише „Шоу“.

Искала да седне на стола на „Гласът на България“ хем да остане в полезрението на аудиторията, докато износи чедото си, хем да не се преуморява на сцената в опушените нощни клубове.

Top